Demoliční projekt za symbolickou cenu

V rámci časově omezené akce nabízíme tvorbu podkladů pro demoliční výměr za symbolických 1000 korun. Ušetřete až 14 tisíc.

Ač podklady pro demoliční výměr (demoliční projektová dokumentace) běžně stojí zhruba od osmi do patnácti tisíc, nabízíme Vám vypracování demoličního projektu za 1000,- korun. Bez podmínek, hvězdiček a poznámek malým písmem.

Demoliční výměr (skoro) zdarma – proč?

Nebudeme Vám lhát: Důvod je naprosto jednoduchý. Pořídili jsme si na tvorbu demoličních projektů nový software a rádi bychom zcela změnily výstup, tedy samotnou podobu demoliční projektové dokumentace tak, aby byla čitelná nejen pro úředníky, ale zejména i pro Vás či stavební firmu, která bude demolici realizovat.

Jednoduše tedy potřebujeme testovat, testovat a testovat a ideálně na reálných projektech, nikoliv jen na virtuálních nemovitostech. Potřebujeme odladit metodiky zaměřování, určování hmotností budoucích odpadů a další technikálie.

Za demoliční výměr ručíme

Zaručujeme Vám, že námi vypracovaná projektová dokumentace demolice je a bude v souladu a včetně náležitostí, které jsou dané zákonem, resp. přílohou č.4 vyhlášky č.499/2006 Sb. Ručíme tedy, že i v rámci této speciální nabídky neseme plnou odpovědnost za formální chyby.

Mluvíme o demoličním projektu domu

Výše popsaná speciální nabídka platí pro demolice rodinných domů. V případě, že potřebujete vypracovat demoliční projekt většího objektu, rádi ho vypracujeme, ovšem, za o něco málo vyšší cenu, než již zmíněných 1000 korun.

Zpět na výpis článků

Společně to napočítáme

Obraťte se na rozpočtáře.

Najdeme nejlepší možné řešení vašeho požadavku a spočítáme to přesně – od přibližného nacenění až po závaznou nabídku do výběrového řízení.

Kontakt Služby