Rozrostli jsme se o výškové práce Jakubion

Blog: Rozrostli jsme se o výškové práce Jakubion Že výškové práce a rozpočty nejdou dohromady? Kdepak. Přečtěte si o tom, jak se Kalkulio rozrostlo o výškové práce Jakubion.

Výškové práce, demoliční výměry a rozpočty: Co mají tyto věci společného? Věřte či ne, oboje děláme my. Většinu demoličních výměrů, položkových rozpočtů a zároveň výškových prací koná jeden a ten samý člověk, který dříve žil horolezectvím. Výškové práce a práce z lana jsme cenili tak často, až nás přirozeně napadlo spojit vášeň a podnikání dohromady.

Výškové práce a demoliční projekty

Rozpočtařina a výškové práce nám postupně brali tolik času, že jsme se museli rozhodnout, co nás vlastně baví víc a jakým směrem se chceme ubírat. Jako další směřování jsme si vybrali výškové práce, demoliční výměry a demoliční projekty. Práci na položkových rozpočtech jsme omezili na nezbytné minimum.

Výškové práce: Zajišťujeme je kompletně

Nemáme sekretářku ani recepční. Nemáme asistentku. Dokonce nemáme ani firemní BMW. A proto můžeme nabídnout výškové práce za rozumnou a férovou cenu. Cena výškových prací se odvíjí i od toho, že se snažíme si vše zajistit bez subdodávek. Zajišťujeme tak výškové práce komplexně, „inhouse“, od lezců až po pozemní dozor.

Výškové práce = různorodá práce

Neexistuje snad různorodější řemeslo, než výškové práce a výškařina obecně. Každá výšková práce je naprosto jiná a požadavky snad originálnější a originálnější. První zakázkou, kterou jsme vysoutěžili, bylo odstranění obrovské pavučiny ze stěny bankovního domu, poslední zakázkou zase třeba zaplnění díry ve fasádě po datlovi: Zvířectvo ve výškách řešíme častěji, než by se mohlo na první pohled znát.

Zpět na výpis článků

Společně to napočítáme

Obraťte se na rozpočtáře.

Najdeme nejlepší možné řešení vašeho požadavku a spočítáme to přesně – od přibližného nacenění až po závaznou nabídku do výběrového řízení.

Kontakt Služby