ÚvodBlogSlepý rozpočet od nás získáte zdarma!

Slepý rozpočet Vám ušetří až 30% prostředků.

Náš položkový rozpočet má skutečnou přidanou hodnotu

📖 Článek: Slepý rozpočet od nás získáte zdarma! | Blog Kromě precizně zpracovaného položkového rozpočtu Vaší stavby od nás získáte zdarma slepý rozpočet k oslovení dodavatelů!

Předpokladem vytvoření položkového rozpočtu, aby obsahoval vše a byl skutečně přesný, je výkaz výměr. Výkaz výměr musíme tedy vypracovat tak jako tak a předáme Vám ho společně s položkovým rozpočtem. Kromě výkazu výměr a položkového rozpočtu od nás dostanete zdarma i plnohodnotný a funkční slepý rozpočet k oslovení potenciálních dodavatelů Vaší stavby! Z vlastních zkušeností s poptávkovým řízením můžeme říct, že dosahujeme průměrné úspory 28%.

Slepý rozpočet není jen rozpočet bez čísel, sami ho správně nevytvoříte.

Laik by mohl říct, že slepý rozpočet je pouhým položkovým rozpočtem s vymazanými čísly: Není tomu tak. Slepý rozpočet je několikastránkový excelový soubor plný vzorců a provázaností, dělený dle jednotlivých částí rozpočtu. Zpravidla totiž stavbu nedodává pouze jeden subjekt, ale více firem. Můžete tak dosáhnout úspory tím, že každé firmě zadáte pouze tu část, u které v poptávkovém řízení vychází nejlepší poměr cena vs. výkon.

Slepý rozpočet Vám vypracujeme zdarma do 12.11.2023

Prozatím nabídku vedeme jako marketingovou akci. V poslední době jsme na našem webu udělali nejen mnoho úprav, ale změnili jsme i majitele. Chceme být proto vidět a ukázat, že se věci dají dělat lépe, než je zvykem. Vyhrazujeme si právo datum platnosti akce změnit, ale pokud nám pošlete poptávku nyní, máte slepý rozpočet zdarma jistý!

Téma:

#Slepý rozpočet stavby

Byl pro Vás článek přínosný? Podělte se o něj prosím s ostatními:

Zpět na výpis článků

Potřebujete slepý rozpočet? Ozvěte se nám!

Vámi zaslané údaje použijeme pouze k tomu, abychom Vám mohli odpovědět.

Společně to napočítáme

Obraťte se na rozpočtáře.

Najdeme nejlepší možné řešení vašeho požadavku a spočítáme to přesně – od přibližného nacenění až po závaznou nabídku do výběrového řízení.

Kontakt Služby